Održan Evropski juniorski gimastički kamp u Italiji

Gimnastika je i te kako popularan sport u našoj zemlji.Da se dobro radi sa mladima pokazuju i rezultati.Subotica je takođe jedan od centara koji može da se pohvali rezultatima kada su u pitanju najmlađi. Zahvaljujući dobrim rezultatima,mlad i talentovan takmičar Gimnastičkog društva Partizan Filip Kulić imao je priliku da boravi na Evropskom juniorskom gimastičkom kampu koje je bilo održano prošlog meseca u Italiji.

Iako na kampu nije bilo lako,ovo će svakako biti jedno veliko iskustvo za mladog takmičara,koji je na licu mesta mogao da vidi kako njegovi vršnjaci treniraju i koliko je ovaj sport zahtevan i lep.

Ovo je bilo prvi put da je neko iz Subotice dobio priliku da se nađe na jednom ovakvom kampu.Pored Filipa bio je i njegov trener Robert Milutinović koji je dao svoju ocenu o kampu.Biti među 33 mlada takmičara,33 trenera iz 21 jedne zemlje velika je čast ali i obaveza kako bi se pokazali u što boljem svetlu.Sam boravak u Italiji svakako će biti od velike koristi,jer se na licu mesta moglo videti koliko su dečaci uspešni u gimnastičkim elementima.

Naši akteri nadaju se da će se i njihovi uslovi poboljšati jer samo tako mogu da se približe Evropskoj gimnastici.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime