субота , 1 октобра 2022
Naslovna / Društvo / Održan drugi Sajam zdravlja i alternativne medicine

Održan drugi Sajam zdravlja i alternativne medicine

U organizaciji Poliklinike „Badawi“ u atrijumu hotela „Galleria“ održan je drugi Sajam zdravlja i alternativne medicine, čiji je cilj promocija holističkog pristupa u lečenju i ukazivanje na značaj prevencije. Pored izlozbenog dela sajma, u salama Hotela „Galerija“ bila su organizovana predavanja na različite teme iz oblasti unapređenja zdravlja.

Drugi po redu Sajam zdravlja i alternativne medicine okupio je brojne izlagače, koji su pored različitih zdravstvenih usluga, nudili i zdravu hranu, prirodnu kozmetiku i savete u korist zdravlja.

Pored niza predavanja na različite teme u službi zdravlja, posebno interesovanje izazvalo je predavanje dr Ane Gifing, specijaliste antiejdž medicine i autorke programa hrono ishrane, koja je govorila o prednostima ovakvog načina ishrane. Prema njenim rečima, program dr Gifing se razikuje od svih postojećih, koji se odnose na hronološki način ishrane, jer se pomoću njega vrši reprogramiranje organizma i na taj način dovodi do kompletnog metaboličkog balansa u organizmu.

Posetioci sajma imali su priliku i da prekontrolišu vrednost krvnog pritiska i šećera u krvi.

O autoru Ivana Radinović

Pogledaj i sledeće

INFO BLOK 29.09.2022.

INFO BLOK 29.09.2022.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.