Održan 14. Sajam obrazovanja

U oraniziciji Tehničke škole „Ivan Sarić“ odžan je 14. Sajam obrazovanja. Svoje programe predstavilo je jedanaest srednjih škola i šest visokoškolnkih jedinica.

Za one koji još uvek nisu odlučili koji srednju školu će upisati Sajam obrazovanja bio je dobra prilika za upoznavanje sa svim školama gradu, kao i sa obrazovnim profilima koje nude, dok je onima koji su se već odlučili Sajam pomogao da svoju odluku još jednom potvrde.

Sajam je prvenstveno bio namenjen maturantima osnovnih škola, a svoje programe predstavilo je deset srednjih škola iz Subotice i jedna iz Bačke Topole.

Podršku organizatorima, ali i svim đacima dali su predstavnici lokalne samouprave koji su istakli da su manifestacije poput ove izuzetno zančajne, a da se Tehnička škola i ove godine pokazala kao odličan organizator.

Pored srednjih škola, na Sajmu obrazovanja studijske programe predstavilo je i šest visokoškolskih ustanova. Danas je u Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ organizovan i Dan otvorenih vrata pa su potencijalni učenici imali priliku da se detaljnije upoznaju sa radom škole, te da obiđu kabinete i učionice.