Određene su cene ulaznica za meč između fudbalerki „Spartaka“ i „Bajerna“

Određene su cene ulaznica za meč između fudbalerki „Spartaka“ i „Bajerna“

Ženske fudbalske reprezentacije brojnih zemalja užurbano se pripremaju za odigravanje završnih kvalifkacionih utakmica za odlazak na predstojeće Svetsko prvenstvo za fudbalerke, čiji domaćin će, naredne godine, biti Francuska.

Iako su najbolje fudbalerke Srbije, na žalost, izgubile sve šanse da „overe vizu“ za učešće na ovom planetarnom takmičenju, njih 4. septembra očekuje poslednji meč sedme grupe u Španiji, na kojem će odmeriti snage sa odgovarajućom selekcijom domaćina. U tom susretu, koji, praktično, nema nikakav rezultatski značaj, za dres sa nacionalnim grbom konkurisaće i tri iskusne fudbalerke „Spartaka“: kapiten Violeta Slović, Jelena Marenić i Tijana Filipović.

 

Nakon završetka ovogodišnjih kvalifikacija za učešće na Svetskom prvenstvu za fudbalerke u Francuskoj, mečevima trećeg kola, nastaviće se trka za bodove u Superiligi Srbije.

Osmog dana septembra, na terenu Fudbalskog kluba „Bačka 1901“ „Golubice“ će ugostiti ekipu „Požarevca“.

Ta utakmica predstavljaće generalnu probu pred istorijski duel šesnaestine finala UEFA Lige šampiona, u kojem će Subotičanke, 12. septembra, na istom mestu, od 16 časova i 30 minuta, dočekati čuveni „Bajern“ iz Minhena. Pošto je u pitanju evropska utakmica, za taj meč moraće se naplaćivati ulaznice, čija cena će za sektore B i C iznositi 600 dinara, dok će se za sedenje na centralnim tribinama morati izdvojiti 1000 dinara.