Odbojkaški klub Spartak sezonu završio kao šestoplsirana ekipa na tabeli

Pre nešto više od mesec dana završena je odbojkaška sezona.Odbojkaši Spartaka završili su je na šestom mestu.Subotički tim imao je ambicije za plasman među četiri ekipe u državi.Povrede ključnih igrača,neke utakmice koje nisu smele da se izgube dodatno su uticale na razvoj situacije na tabeli posle ligaškog dela sezone. Trener ekipe Raško Jovanović mora biti zadovoljan učinkom svog tima jer i za njega je sezona bila izazov kao i za sam tim.

Pored domaćeg takmičenja,subotički klub posle 47 godina nastuapo je na međunarodnoj sceni.Bila je to velika čast kako za igrače tako i za stručni štab da se što bolje pokažu.Nije moglo bolje da se završi osvajanjem Balkanskog kupa u Turskoj.Od prve utakmice uprava kluba dala je dodatnu podršku novom treneru,tako je bilo sve do poslednje utakmice kako u regularnom delu sezone tako i plej ofu.

Igrači Spartaka treniraće još neko vreme,nakon toga sledi pauza zatim pripreme za novu odbojkašku sezonu.Poznato je da će subotički klub u nove sportske izazove ući u nešto izmenjenom sastavu.