Odbojkašice Spartaka učestvovale su u radu tradicionalnog letnjeg kampa u Karatašu

Ženska odbojka, svakako, spada u red sportova, kojim se, u našoj zemlji, bavi najveći broj pripadnica lepšeg pola.

Osim toga, u poslednje vreme, to je i jedan od rezultatski najuspešnijih ženskih sportova, ne samo u našoj zemlji, već i u Subotici, koji iz dana, u dan, stiče sve veći broj poklonika.

U Ženskom odbojkaškom klubu Spartak, čije prvotimke su članice Super lige, sa mlađim selekcijama, već godinama, se radi izuzetno kvalitetno i sistematski, pa je i to jedan od razloga što naše devojke postižu zapažene rezultate na mnogobrojnim takmičenjima, kako na domaćem, tako i na međunarodnom parketu.

Kao i svake godine, tokom jula meseca, za najperpsketivnije odbojkašice u našoj zemlji, tradicionalno, se organizuju Letnji kampovi u Karatašu, u čijem radu su, ove godine, učestvovale i predstavnice subotičkog Spartaka.

Iako se tradicionalni odbojkaški kampovi organizuju tokom letnjeg raspusta, u njima vlada prava sportska atmosfera, pa se strogo poštuje ustaljeni red, rad i disciplina, jer, bez te tri stvari, nema i ne može biti ni jednog većeg sportskog uspeha, o čemu svedoče i naše dve današnje sagovornice.