Odbojkašice Spartaka pobedile su TENT u Obrenovcu

Odbojkašice Spartaka pobedile su TENT u Obrenovcu

Odbojkašice Spartaka prijatno su obradovale svoje navijače, pošto su u dvanaestom kolu prvenstva Super lige pobedile u Obrenovcu TENT sa 3:2.

Ovaj uzbudljiv i zanimljiv meč bolje su otvorile domaće igračice, koje su prvi set rešile u svoju korist sa 25:17. Uprkos tome, Subotičanke su konsolidovale svoje redove, i nisu dozvolile nikakvo iznenađenje, tako da je rezultat druge deonice bio 25:19 u korist raspoloženih gošći. Treći set predstavljao je svojevrsnu reprizu prvog, pošto je završen prednošću odbojkašica TENT-a sa 25:18.

U nastavku Subotičanke su zaigrale mnogo bolje i sigurnije, pa su u četvrtoj deonici izborile ubedljivu prednost od 25:11, tako da im nije bilo teško da i poslednji set reše u svoju korist sa 15:8.

Izjava – Vladimir Kapriš, trener odbojkašica Spartaka

Zahvaljujući ovom trijumfu u Obrenovcu, odbojkašice Spartaka sada imaju četrnaest bodova, isto koliko i TENT, i trenutno se nalaze na petom mestu na tabeli, a u narednom kolu, koje je je na programu u nedelju, 21. januara, u goste im dolazi sedmoplasirani beogradski Partizan, koji je u ovom kolu, kao gost, savladao Klek-MD Zrenjanin sa 3:1.