Odbojkašice „Spartaka“ dočekuju lidera na tabeli

Bez naijskusnije igračice Jelene Trnić, koja ima tešku povredu uklještenih prednjih i zadnjih ligamenata i očekuju je dve teške operacije, kao i dug proces oporavka, mlade odbojkašice „Spartaka“, u okviru petog kola Superlige, sutra, dočekuju lidera na tabeli, ekipu „TENT-a“ iz Obrenovca.

U dosadašnjem toku šampionata predstojeći rival Subotičanki imao je maksimalan učinak, dok su izabranice trenera Arsenija Protića, posle premijernog trijumfa protiv beogradske „Crvene zvezde“, nanizale tri uzastopna poraza.

Iako ekipa „TENT-a“ važi za apsolutnog favorita, odbojkašice „Spartaka“ neće se olako predati, već će dati sve od sebe da pruže što dostojniji otpor mnogo jačem, kvalitetnijem i iskusnijem rivalu.

Sutrašnji prvenstveni duel ove dve ekipe, čiji početak je zakazan za 18 časova, direktno će prenositi drugi kanal nacionalnog servisa, ali, bez obzira na to, odbojkašice „Spartaka“ pozivaju sve Subotičane da ih podrže u što većem broju, jer im je svaki osvojeni bod od životnog značaja u žestokoj borbi za opstanak u domaćem „elitnom“ društvu.