Odbojkaši Srbije prvaci Evrope!

Odbojkaši Srbije osvojili su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, čija je završnica održana u Francuskoj. Pariz je bio srećne ruke za naše odbojkaše. Tokom celog prvenstva igrači Srbije zajedno sa tručnim štabom, koji su na terenu delovali kao jedna velika porodica što je i donelo rezultat. Poznato je da je Slobodan Kovač postavljen na mesto selektora pre više od mesec ipo dana, što se tiče njegovih pomoćnika, svojim radom na klupi naše reprezentacije ostao je Igor Žakić prvi trener muškog odbojkaškog kluba Spartak. I subotičani su sinoć bodrili našu selekciju, naša ekipa bila je u Music kafeu gde se uvek navija i daje velika podrška.

Uroš Kecman pomoćni trener muškog odbojkaškog kluba Spartak. Reprezentacija Srbije u velikom finalu pobedila je selekciju Slovenije rezultatom 3:1. Posle prvog izgubljenog seta izabranici Slobodana Kovača pokreću svoju igru rezultat je tu. Drugi set naša ekipa dobila je sa 25:16 u narednom Slovenija je došla 18 poena a u četvrtom setu Srbija je slavila sa 25:20.

Medalje odbojkašima Srbije predao je Zoran Gajić predsednik odbojkaškog Saveza Srbije. Dok je Andrija Gerić proslavljeni odbojkaški reprezentativac predao našem kapitenu Nemanji Petiću ček od 400 hiljada evra namenjen prvaku Evrope.