Odbojkaši Spartaka ušli u drugu nedelju priprema

Odbojkaši Spartaka obavljaju drugu nedelju priprema za novu odbojkašku sezonu.U odnosu na prošlu sezonu kostur ekipe nije se puno menjao što je dobro.Ima i novih igrača,ali oni su se za sada dobro uklopili u rad kluba.Iako prvi trener ekipe Igor Žakić nije sa ekipom zbog obaveza u stručnom štabu reprezentacije ,njegovi pomoćnici daju sve od sebe kako bi se igrači što bolje pripremili.Poznato je da je igračku karijeru završio Uroš Kecman koji će sada da se oproba u stručnom štabu ekipe.Od naredne sezone novi kapiten subotičana je Nemanja Jungić kome će ovo biti sedma sezona u dresu odbojkaškog kluba Spartak.

Po rečima samih igrača, oni su i više nego zadovoljni kako se trenutno odvijaju pripreme.Ekipa Spartaka u protekle dve sezone pokazala se u dobrom svetlu, samim tim igrala je zapaženu ulogu u domaćem šampionatu tako da se i u novoj takmičarskoj sezoni od subotičke ekipe očekuje da ponove rezultat ili odu korak dalje.

Stefan Laković i Uroš Kecman daju sve od sebe kao bi ekipa na samim treninzima dala sve od sebe i da se ova faza priprepnog perioda obavi što bolje.Pored Spartaka i druge ekipe u nove sportske obaveze kreću u nešto izmenjenim sastavima tako da će liga i ove godine biti više nego rezultatski zanimljiva.Do početka nove sezone ekipa će imati dovoljno vremena da se pripremi za nove obaveze.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nalazi se u Bariu gde će od 9. do 11. avgusta učestvovati na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olipijske igre.Naša reprezentacija odigraće tri meča.Protiv Australije,Kameruna i u poslednjoj utakmici protiv Italije koja će sigurno biti odlučujuća za odlazk sledeće godine na Olipijadu.