среда , 28 јула 2021
Naslovna / Društvo / Od danas lakše korišćenje parkinga

Od danas lakše korišćenje parkinga

Od danas je svim vozačima automobila u Subotici na raspolaganju aplikacija EasyPark koja će im omogućiti da brzo i lako nađu slobodno parking mesto i da plate parking. Subotica je prvi grad u ovom delu Evrope koji je vozačima omogućio ovu uslugu.

Kompanija Easy Park promovisala je besplatnu mobilnu aplikaciju EasyPark koja je od danas dostupna i domaćim i stranim vozačima automobila u našem gradu. Ova aplikacija od korisnika zahteva da najpre skinu verziju za IOS ili Android i nakon toga prate uputstvo.

Aplikacija EasyPark dostupna u svim parking zonama, a njeno korišćenje je veoma lako.Sistem sam prepoznaje u kojoj parking zoni se vozač nalazi.

Sa EasyPark aplikacijom korisnici mogu parkirati u više od 1200 evopskih gradova, a Subotica kao prvi grad u ovom delu Evrope koja počinje sa primenom ove aplikacije, biće model za implementaciju ovog servisa u drugim gradovima Srbije i cele regije. Easy Park donosi korisnicima paletu usluga, pa će osim plaćanja parkinga putem ove aplikacije biti omogućeno i pronalaženje slobodnog parking mesta te punjenje električnih vozila.

https://youtu.be/3EZAJwb5Ung

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Donacija zaposlenih u „Idea“ prodavnicama korisnicima Doma „Kolevka“

Zaposleni u 12 “Idea“ prodavnica iz Apatina, Sombora i okoline donirali su prehrambene i kozmetičke …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *