Od danas je na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi počela kupališna sezona

Bazen u dudovoj šumi od danas je otvorio vrata za svoje posetioce.I ove godine za što bolju bezbednost svih kupaća brinuće spasioci,ali svakom posetiocu pri ulasku u sam kompleks meriće se telesna temperatura biće postavljene i dezo barijere. Javno komunalno preduzeće stadion uskoro će organizovati i nagradnu igru,a dodatne informacije mogu se naći na stranici ovog komunalnog preduzeća.

Iako vremenski uslovi ne idu na ruku ljubiteljima plivanja,danas je zvanično otvorena kupališna sezona na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi.Iz godine u godinu svi se trude da posetici svoj boravak na bazenu provedu na najbolji mogući način.

Prošle nedelje skinut je i balon u Dudovoj šumi. Što se tiče radnog vremena on je ostao nepromenjen,svaki dan u nedelji biće otvoren za sve one koji uživaju u čarima plivanja i sunčanja.Za penzionere koji su redovni posetioci bazena ulaznica je 50 dinara,za sve rekreativce mesečna karta je 2170 dinara,onaj ko želi da iznajmi ležaljku treba izdvojiti 50 dinara,dok su suncobrani besplatni,a svi oni koji vele da uživaju na toboganu ceo dan je 150 dinara.

Dosta se radi i na sadržaju samog kompleksa bazena,između ostalog postavljene su nove klupe kao i veći broj zelenila.