Od 23. do 25. juna, na Paliću, održava se Ground Level Fest, festival ekstremnih sportova i urbane kulture

 

Na Muškom štrandu na Paliću, od 23. do 25. juna, održava se peti po redu Ground Level Fest, festival ekstremnih sportova i urbane kulture.

Organizator ovog takmičenja, Sportski klub ekstremnih sportova Spartak, okupio je veliki broj takmičara iz: Srbije, Hrvatske, Mađarske i Rumunije, dok je dvanaest takmičara iz Subotice.

Organozovana su nadmetanja u pet disciplina: MTB dirtu, BMW dirtu, Roler bladingu, Skate park BMX-u i Skateboardingu, a muzički program upotpunjuju nastupi bendova i DJ-eva.

Osim toga, pripremljena je i prezentacije nekonvencionalnih sportova, kao što su: Ultimate frizbi utakmica, Slack line-hod po žici, alpinistička vežba i zanimljive radionice (grafiti, foto).

Ulaz je besplatan za sve posetioce, a organizator upućuje poseban poziv ljubiteljima biciklizma da im se priključe u avanturističkom cross country turama, koje vodi profesionalni vodič.

Biciklistička tura oko jezera Palić, u dužini od petnaest kilometara, sa trtajanjem od 60 minuta, organizovaće se u subotu, 24. juna, sa početkom od 17 časova., dok će se biciklistička tuira do jezera Treset, dužine od 25 kilometara i sa trajanjem od 90 minuta, održati u nedelju, 25. juna, sa startom u 17 sati.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona: 064/687-70-70.