Obračun na korzou

 U ugostiteljskom objektu na malom Korzou, u centru grada došlo je do fizičkog obračuna između državljanina Tunisa i 33-godišnjeg Subotičanina. Brzom intervencijom policije, sprečen je dalji sukob a oba lica su uhapšena.Kako nezvanično saznajemo, u incidentu je jedno lice zadobilo posekotine i zbrinuto je u Opštoj bolnici

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su D. L. (1998) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da je on danas popodne, pod uticajem alkohola, ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru grada, prvo vređao državljane Tunisa, nakon čega je došlo do tuče, u kojoj je osumnjičeni nožem lakše povredio dvojicu Tunišana.

Policija je osumnjičenog odmah uhapsila u blizini ugostiteljskog objekta.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Takođe, određeno je zadržavanje do 24 časa i dvadesetdevetogodišnjem Tunišaninu, koji je u ovoj tuči, fizički nasrnuo na D. L, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava zbog vređanja, vršenja nasilja, pretnje ili tuče.