Obnova voznog parka JP „Subotica-trans“

Tokom ove godine JP “Subotica-trans” obnovilo je vozni park sa 11 novih autobusa marke “Man”. Poslednja 3 kupljena su novcem koji je obezbeđen rebalansom budžeta grada iz decembra ove godine.

JP “Subotica-trans” organizovalo je danas promotivnu vožnju do Kelebije u cilju promocije novonabavljenog autobusa marke “Man”. Ovaj autobus voziće na dužim relacijama, a služiće i za prevoz sportskih ekipa. Autobus je opremljen savremenom opremom kako bi putnicima bio obezbeđen maksimalan komfor.

Gradonačelnik Stevan Bakić izjavio je nakon vožnje novim autobusom da je ovo jedan od 3 autobusa koje je JP „Subotica-trans” nabavilo zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada koja su obezbeđena rebalasnom budžeta od 2.decembra ove godine. Nabavkom ova 3 autobusa, zaokružena je nabavka autobusa za ovu godinu u kojoj je vozni park preduzeća obnovljen sa ukupno 11 novih “Manovih” autobusa.

Iz JP “Subotica-trans” ističu da je nabavkom novih vozila iz upotrebe izbačeno dve vrste vozila, a za narednu godinu najavljen je nastavak nabavke novih vozila i podmlađivanja voznog parka ovog preduzeća.