понедељак , 18 јануара 2021
Naslovna / Ekonomija / Objavljena lista poslodavaca iz privatnog sektora u okviru programa „Moja prva plata“

Objavljena lista poslodavaca iz privatnog sektora u okviru programa „Moja prva plata“

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje obaveštavaju poslodavce da je formirana lista odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa „Moja prva plata“ i objavljena na istoimenom portalu.

Ukupno 7.352 kandidata povezala su se sa poslodavcima iz privatnog sektora. Potpisivanje trojnog ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i kandidata planirano je u periodu od 28. novembra do 14. decembra. Poslodavcima se preporučuje da stupe u kontakt sa kandidatom i preciziraju datum početka programa,  koji mora biti u periodu od 30. novembra do 14. decembra.

Za potrebe realizacije programa svim kandidatima je obezbeđen namenski tekući račun kod Banke Poštanska štedionica, bez troškova održavanja računa, na koje će se isključivo vršiti uplata novčane naknade. 

Za poslodavce iz javnog sektora informacija o načinu i vremenu povezivanja sa kandidatima će biti naknadno objavljena, navodi se u saopštenju.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Udruženje radnika na internetu u utorak predaje zahteve ministarstvu

Udruženje radnika na internetu predaće sutra Ministarstvu finansija zahteve koji se tiču obustave retroaktivne naplate …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *