Obilazak korisnika sredstava Sekretarijata za privredu i turizam

U okviru akcije obilaska korisnika sredstava Sekretarijata za privredu i turizam, pokrajinski sekretar Nenad Ivanišević posetio je pansion, restoran i prenoćište na Paliću koji je na konkursu nadležnog sekretarijata dobio sredstva u visini od 3 miliona dinara.

“Road Side”, pansion, restoran i prenoćište nalazi se na Paliću, na oko 2 km od termalnog bazena i ostalih sadržaja koje ova destinacija nudi. Ovaj objekat postoji od 2013. godine, a tokom ove godine sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam proširi su kapacitete sa 13 na 15 soba.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević obišao je “Road Side” u okviru akcije obilaska svih korisnika sredstava sekretarijata na čijem je čelu kako bi se uverio da su sredstva trošena namenski. U ovaj objekat je putem konkursa, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam uložio preko 3 miliona dinara.

Po rečima sekretara Ivaniševića, u ovoj godini je više od 50 miliona dinara, putem konkursa dato korisnicima iz Severnobačkog okruga. Ivanišević je najavio da i planirano povećanje budžeta ovog sekretarijata za narednu godinu za 23%, a raspisivanje prvih konkursa već u januaru naredne godine.