Obavljeno žrebanje Memorijalnog turnira Boris Popović

Letnji turnir u malom fudbalu je pre tri godine prerastao u memorijalni te će se ove godine na terenu SRC Prvomajska od 18. do 26. juna održati 3. Memorijalno-Humanitarni turnir „Boris Popović Pop“.

Kao i prethodne dve godine sva novčana sredstva koja budu prikupljena od kotizacija ekipa koje budu učestvovale biće iskorišćena za samu organizaciju turnira i nagrade za najbolje ekipe i pojedince dok će sva novčana sredstva koja budu prikupljena od ulaznica i donacija biti iskorišćena u humanitarne svrhe. Svaka novčana transakcija će na kraju turnira biti transparentna i objavljena.

Nagradni fund turnira je 220.000 dinara gde će prvoplasiranoj ekipi pripasti ček od 150.000, drugoplasiranoj 50.000, a za treće mesto 20.000 dinara.

Pomoć turniru pruža i Sportski savez grada Subotice, finansijskim sredstvima koja su obezbeđena preko Resora za sport i omladinu grada Subotice i u samoj organizaciji. Prijavilo se 17 ekipa koje su raspoređene u 4 grupe sa po četiri ekipe sa time da će jedino u A grupi biti pet ekipa.

Žrebanje grupa obavljeno je u Trofejnoj sali Sportskog saveza u sredu 15. juna uz prisustvo ekipa, organizatora Gorana Popovića i sekretara Sportskog saveza Subotice Dejana Vukovića.

  • A grupa: Pekara beli golub, Full Feel Forma Urbanico, Dunav Coop, ED Subotica, Žabac
  • B grupa: Terminal, Fontana, Zdravko, Munižaba prevoz
  • C grupa: NTM Čikerija, Gringosi, Brokat, FK Lokomotiva
  • D grupa: Šeki Enterijeri Real Impeks, Belo-plavi, Mungosi, Aleksandrovo

Utakmice će se igrati svaki dan od 18:00 časova počevši od 18 juna. Finalni dan je na programu u nedelju 26. juna.