„Novogodišnji turnir u malom fudbalu“ izrastao je u jedan od najpopularnijih u našoj zemlji

Pored brojnih, izuzetno uspešnih sportskih kolektiva i rezultatski istaknutih sportista pojedinaca, naš grad može se pohvaliti kao odličan domaćin i organizator brojnih, kako domaćih, tako i međunarodnih sportskih manifestacija.

U Subotici, mnogo puta, igrani su ne samo prijateljski, nego i zvanični mečevi reprezentacije Srbije u skoro svim sportskim granama, a svi ti događaji naišli su na masovnu podršku sa tribina ovdašnjih ljubitelja sporta.

Jedan od tradicionalnih i omiljenih sportskih zbivanja u našem gradu sportova, svakako, je i tradicionalni „Novogodišnji turnir u malom fudbalu“, koji je, krajem prošle i početkom ove godine, organizovan po 47. put.

Da bi se kontinuitet jedne sportske priredbe održao skoro pola veka, potrebno je uložiti jako mnogo truda i, s vremena na vreme, neophodno je uvesti i neke interesantne novine, koje su zanimljive ne samo za same učesnike, već i za publiku, koja je neizostavni deo svakog, pa i ovog događaja.

Sportski savez, kao glavni organizator tradicionalnog „Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu“, uz tehničku podršku Javno komunalnog preduzeća „Stadion“ i Grada Subotice, na najbolji mogući način, prepoznao je želje ovdašnjih poklonika ovog vida takozvane „najlepše sporedne stvari na svetu“, pa se svojski potrudio da svi budu zadovoljni i da pomenuti turnir izraste u jedan od najpopularnijih i najbolje organizovanih turnira u malom fudbalu u našoj zemlji.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime