Novi studentski kutak u domu „Bosa Milićević“

U studentskom domu “Bosa Milićević“, presecanjem vrpce, otvoren je novi kutak za razonodu i druženje studenata. Nekada stari prostor, preuređen je u modernu prostoriju opremljenu savremenim tehničkim uređajima i potpuno novim nameštajem. Studentski kutak predstavlja poklon kompanije PepsiCo ovom studentskom domu.

Studenti nisu krili zadovoljstvo zbog činjenice da su dobili novu i modernu prostoriju, u kojoj će, kako kažu, uživati sa svojim kolegama, za vreme pauza u učenju. Ova prostorija i ranije je služila za spontano okupljanje, ali u modernom ambijentu druženja će biće još prijatnija.

Iz kompanije PepsiCo poručuju da je akcija opremanja studentskih domova nastavak kampanje koja je započeta početkom 2017. godine, pod sloganom „Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh“, a cilj im je da svojim potrošačima izmame osmehe, u ovom slučaju studentima.

Iz studentskog centra poručuju da su prijatno iznenađeni donacijom, te da su i studenti veoma srećni. Prostorija je namenjena isključivo za studentska okupljanja, te su već zakazana druženja za vikend.

Ovo je samo prvi u nizu chipsy kutak u Srbiji, jer se akcija obnavljanja studentskih domova nastavlja. Uskoro će biti opremljeni domovi u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kosovskoj Mitrovici, Sarajevu i Banjaluci. Ovaj projekat se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.