недеља , 5 децембра 2021
Naslovna / Sport / Novi međunarodni uspeh mladih hokejaša na travi „Spartak – Elektrovojvodine“

Novi međunarodni uspeh mladih hokejaša na travi „Spartak – Elektrovojvodine“

Novi međunarodni uspeh mladih hokejaša na travi „Spartak – Elektrovojvodine“

Tradicionalni, petnaesti po redu, međunarodni „Mikulaš turnir“ u hokeju na travi, koji je, uz učešće takmičara iz: Češke, Slovačke, Hrvatske, Mađarske i Srbije, održan u Budimpešti, protekao je u znaku mladih hokejaša na travi „Spartak – Elektrovojvodine“.

U konkurenciji osam ekipa, desetogodišnji Subotičani odigrali su pet mečeva i sa tri pobede i dva remija bili su najuspešniji u svojoj uzrasnoj kategoriji, dok su se četrnaestogodišnjaci, u grupi devet timova, plasirali na treću poziciju.

Pošto hokejaši „Spartak – Elektrovojvodine“ treniraju na terenu sa veštačkom travom, trebalo im je vremena da se prilagode na plastičnu podlogu, na kojoj se igrao ovogodišnji „Mikulaš turnir“ u glavnom gradu susedne Mađarske, ali im ni to nije smetalo da ostvare zapažene rezultate.

Da nije bilo svesrdne pomoći roditelja, članovi ovog skromnog subotičkog sportskog kolektiva ne bi mogli otputovati u Budimpeštu, pa bi bili uskraćeni ne samo za još jedan lep sportski rezultat, već bi ostali siromašniji i za jako korisno međuanrodno iskustvo, koje će im puno značiti u daljem toku njihove buduće hokejaške karijere.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Gradonačelnik Subotice sastao se sa predstavnicima Rvačkog kluba „Spartak“

Povodom osvajanja titule ekipnog šampiona Srbije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se sa rukovodstvom, trenerima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *