Novi ekspres restoran “Brzi Bates”

Osluškujući želje gostiju koji su navikli na kvalitetnu domaću kuhinju, restoran “Bates” je otvorio još jedan restoran- ovoga puta “Brzi Bates”.

Ekspres restoran “Brzi Bates” nalazi se preko puta čuvenog restorana “Bates”, u Biznis centru “Galerija”, gde u lepo uređenom i prijatnom ambijentu poslovnim ljudima i onima koji nemaju vremena da pripreme ručak kod kuće, nudi ukusne i kvalitetne kuvane obroke radnim danima i subotom. Svakog dana na meniju su dve čorbe, tri glavna jela, salate, desert, kao i jelo vegeterijanske kuhinje, što je novina za restoran “Bates”.

Otvaranjem ekspres restorana posle tri i po decenije rada, prema rečima Sonje Panajotov, kćerke osnivača Restorana “Bates”, Milana Rankova, ona i njena dva brata koji sada vode restoran, uspeli su da ostvare očevu želju.

Radno vreme Restorana “Brzi Bates” je svakog radnog dana od 11 do 17 časova, a subotom od 11 do 16 sati. Vodeći se potrebama različitih gostiju, u ponudi su male i velike porcije po pristupačnim cenama. Takođe, gosti mogu obrok poneti.