Novi ciklus kurseva na Otvorenom univerzitetu

U toku je prijavljivanje zainteresovanih za obuke za profesionalnog šminkera, kozmetičara i nadogradnju noktiju, koje u okviru Škole lepote organizuje Centar za obrazovanje Otvorenog univerziteta. Nove grupe za ove kurseve biće formirane do kraja meseca, a paralelno sa ovim moguće je prijavljivljivanje i za ostale obuke.

U okviru Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta postoji blizu 50 programa, podeljenih u pet programskih celina-Škola stranih jezika, Škola računara, Škola zanimanja, Škola lepote i Škola poslovnih veština. Najveće interesovanje polaznika iz godine u godinu vlada za kurseve u okviru škola zanimanja i lepote.

Kursevi traju od 3 do 6 meseci, a pored teorijske podrazumevaju i praktičnu nastavu, koja se takođe organizuje na Otvorenom univerzitetu. Kuseve vode predavači sa dugogodišnjim iskustvom.

Sve informacije o uslovima upisa mogu se dobiti putem telefona 554-600, lično na info pultu Otvorenog univerziteta radnim danima od 8 do 18 časova ili na sajtu www.openunsubotica.rs.