петак , 21 јануара 2022
Naslovna / Društvo / Nova usluga u salonu „Forma ideale“‘-projektovanje kuhinja

Nova usluga u salonu „Forma ideale“‘-projektovanje kuhinja

Ukoliko želite idealnu kuhinju za vaš dom, koja će potpuno odgovarati prostoru i vašim potrebama, svratite do salona „Forma ideale“. Pored novih kolekcija kuhinja, kompanija „Forma ideale“ uvela je i novu uslugu-projektovanje kuhinja.

Važan deo asortimana pločastog nameštaja Kompanije „Forma ideale“, koji ima i više od 800 artikala su kuhinje. Nove kolekcije kuhinja dizajnirane su upravo sa ciljem da budu prilagodljive svakom prostoru, jer je reč je o sistemu koji pojedinačno broji i do 30 elemenata, tako da ih je moguće uklopiti u svaki prostor i napraviti najrazličitije kombinacije.

izjava, Tamara Pantelić Jeremić, PR asistent Kompanije „Forma ideale“ 0:56-1:32

Kako bi izašli kupcima u susret, da odaberu najbolju kuhinju za svoj dom, Kompanija „Forma ideale“ u svim salonima uvela je novu uslugu-besplatno projektovanje kuhinja.

izjava, Nikola Ružičić, PR menadžer Kompanije „Forma ideale“ 2:58-3:33

Pored kuhinjskih elemenata, u salonima „Forma ideale“ kupci mogu odabrati ručice, radne ploče, kao i najmodernije sudopere i slavine, kako bi napravili kuhinju po svom ukusu. Takođe, saloni „Forma ideale“ pružaju i usluge isporuke i kompletne montaže.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Vantelesna oplodnja na teret Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje

Prema podacima, oko 15 do 17 odsto parova u našoj sredini suočava se sa problemom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *