Nova parking mesta u MZ „Kertvaroš“

U narednih nekoliko dana trebalo bi da budu završeni radovi na izgradnji parking mesta u MZ “Kertvaroš”. Na ovaj način stanovnici Petrinjske ulice i Segedinskog puta dobiće 20 novih, uređenih mesta ispred svojih zgrada na kojima će moći da parkiraju svoje automobile.

Radovi na izgradnji parking mesta ispred nekoliko zgrada u MZ “Kertvaroš” počeli su pre 3 nedelje, a ako vremenski uslovi to dozvole biće završeni tokom narednih nekoliko dana. Stanari zgrada u Petrinjskoj ulici i na Segedinskom putu dobiće 20 uređenih parking mesta.

Iz MZ “Kertvaroš” kažu da su prioriteti mesne zajednice za ovu godinu asfaltiranje kraja ulice Antona Aškerca kao i rešavanje pitanja priključaka na vodovodnu i kanalizacionu mrežu Bajmočke ulice.

Tokom proteklih nekoliko meseci u MZ “Kertvaroš” urađeno je dosta toga na dečjim igralištima. Neka od igrališta dobila su nove sprave, dok su stare osvežene. Na sportskim terenima kod Nirvane postavljena je tartan podloga na terenu za košarku, dok su 2 terena za košarku i fudbal kod Centra za socijalni rad presvučena novom podlogom.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime