понедељак , 8 марта 2021
Naslovna / Društvo / Nova opština punkt za masovnu imunizaciju građana protiv virusa kovid-19

Nova opština punkt za masovnu imunizaciju građana protiv virusa kovid-19

Tokom uključenja na sednici Kriznog štaba, gradonačenik Subotice, Stevan Bakić obavestio je građane i predsednika Srbije Aleksandra Vučića o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, kao i da je sve spremno za masovnu imunizaciju građana Subotice protiv virusa kovid-19, koja će početi u četvrtak u zgradi Nove opštine.

Prema rečima gradonačelnika Stevana Bakića, odmah po dobijanju instrukcija za otvaranje punkta za masovnu imunizaciju građana protiv virusa kovid-19, Gradska uprava odredila je zgradu Nove opštine, koja se nalazi u centru Subotice, zbog njene prepoznatljivosti i dostupnosti građanima, kao i pristupačnosti osobama sa invaliditetom. Punkt će biti spreman za rad u četvrtak, a biće organizovana tri medicinska tima koja će raditi u dve smene, od 8 do 18 časova, sa po dva tima u rezervi.

Grad Subotica od danas kreće u masovnu vakcinaciju građana koja će trajati u naredna tri dana u ambulanti Peščara, na adresi Šabačka BB. Radiće u tri tima od 8 do 15 časova. Otvara se i veliki centar u četvrtak u zgradi Nove opštine, gde će raditi tri tima prepodne, tri tima popodne od 8 do 18 časova, te će 400 do 450 građana moći da se vakciniše na dnevnom nivou, rekla je Ivanka Beoković, direktorka Doma zdravlja.

Kako je dirktorka Doma zdravlja istakla, mole se građani da se prijave u što većem broju putem portala E-uprave ili putem telefona jer je to jedini način da se zaštitimo sebe i druge od korona virusa.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Prodavci na subotičkom Buvljaku čekaju povratak kupaca iz Mađarske

Boro Brešćanski već 31 godinu prodaje voće i povrće na subotičkom “Buvljaku”. Kako kaže, nikada …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *