Nova auto-škola u gradu

Bez obzira na vremenske uslove, i ako imate mogućnosti odnosno ako razmišljate da bude te učesnik u saobraćaju. U našem gradu postoji dobar izbor auta škola, ako ne može te da se odlučite mi ćemo vas upoznati sa auto školom Joker. Jedan od vlasnika i instruktora Dragoslav Bošnjak posle višegodišnjeg rada i iskustva u ovom poslu došao je na ideju da zajedno sa svojim kolegom budu vama na usluzi.

I u samoj auto školi preduzete su sve mere radi sprečavanja širenja kovida 19. Svaki od kandidata i instruktora kao i svi zaposleni nose zaštitnu masku i koriste sva neophodna sredtva kako bi svi bili bezbedni i zaštićeni. Zajedničkim snagama kako samih kandidata tako i instruktora vlada pozitivna atmosvera kako bi svi bili zadovoljni.

Cilj i želja je da svaki kandidat iz auto škole izađe zadovoljan i spreman a samim tim i da bude dobar učesnik u saobraćaju. U auto školi trenutno može te polagati kako za Be tako i za A kategoriju. Sami kandidati biraju za koju kategoriju će da se odluče. Nova auto škola Joker nalazi se na Somborskom putu 26 a.