Nova auto škola „Start“

Sticanje vozačke dozvole B kategorije u novije vreme iziskuje dosta vremena, ali i novca iz kućnog budžeta. Kako bi izašli u susret onima koji žele da prođu obuku za polaganje vozačkog ispita u novootvorenoj auto školi „Start“ nude akcijske cene povodom početka rada.

Auto škola „Start“ je novoosnovana firma za obuku vozača za A i B kategoriju. Sa radom je počela 22. maja ove godine. Vlasnici i instruktori u auto školi „Start“ iza sebe imaju višegodišnje iskustvo i praksu u obuci vozača i odatle se rodila ideja za osamostaljivanjem i započinjem sopstvenog posla. Iako su vrata svoje auto škole otvorili tek nedavno, prva grupa polaznika već završava teorijski deo obuke i uskoro će početi sa vožnjom. Povodom početka rada, auto škola „Start“ obezbedila je promotivnu cenu polaganja vozačkog ispita za B kategoriju za sve svoje polaznike.

Teorijski deo obuke u auto školi „Start“ odvija se u moderno opremljenoj učionici u centru grada. Kako bi maksimalno izašli u suret polaznicima, časovi se organizuju i na srpskom i mađarskom jeziku i u toku prepodneva i u toku popodneva po dogovoru sa polaznicima, a po istom principu se obavlja i vožnja. Kada je u pitanju vozni park, i on je maksimalno prilagođen komforu polaznika.

Auto škola „Start“ nalazi se u centru grada na adresi Štrosmajerova 9. Radno vreme je svakog radnog dana od 8-17 časova, a telefon za informacije je : 024/479-94-00.