уторак , 24 новембра 2020
Naslovna / Društvo / Nov krov, toaleti i tribine u OŠ “Ivan Goran Kovačić”

Nov krov, toaleti i tribine u OŠ “Ivan Goran Kovačić”

U OŠ “Ivan Goran Kovačić” tokom proteklih godinu dana završeni su radovi na rekonstrukciji krova školske zgrade, urađena je kompletna sanacija svih sanitarnih čvorova kao i kompletna rekonstrukcija tribina u školskom dvorištu.

Jedan od najznačajnijih građevinskih radova u školi završen je tokom prošle školske godine kada je završena sanacija krova školske zgrade. Osim toga, sredstvima koje je obezbedio Grad, urađena je sanacija svih 6 sanitarnih čvorova u školi. Potpuno su rekonstruisana sva 4 toaleta namenjena učenicima, kao i 2 namenjena nastavnicima.

Pored sanacije sanitarnih čvorova, urađena je i kompletna rekonstrukcija tribina u školskom dvorištu. Zamenjena su sedišta i sva limarija na tribinama.

Kako ističu u školi, za ovu godinu planirana je sanacija betona u dvorištu, a u narednom periodu u planu je zamena prozora na školi, a nadaju se i kompletnoj rekonstrukciji cele zgrade budući da je stara 128 godina. Iz ove škole sa ponosom ističu da su im osim građevinskih radova vrlo bitni i programski projekti u kojima učestvuju, a koji omogućavaju i učenicima i nastavnicima da rade na unapređenju znanja.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U Mini Jugoslaviji podeljeno je 70 obroka solidarnosti za socijalno ugrožene građane

Aktivisti udruženja “Krov nad glavom” spremali su ovog vikend obrok solidarnosti za socijalno ugrožene građane. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *