Nastupi HK Spartak

Selekcije HK Spartak su i u vikendu koji je za nama imali svoje nastupe, u sklopu JHL (Junior Hockey League) i u Prvenstvu Mađarske.
JHL je takmičenje u kojem učestvuje 4 kluba iz 3 države (HK Vojvodina/Novi Sad/SRB , HK Vukovi/Sarajevo/BiH , HK Siscia//Sisak/Hrvatska i HK Spartak/Subotica/SRB), sa po svoje 2 selekcije (U12 i U15), igra se turnirski tj svako sa svakim 4 puta (svaki grad će biti domaćin jednog okupljanja). U subotu i nedelju, 18/19.11. u Novom Sadu je održan prvi ovosezonski turnir na kojem je HK Spartak postigao sledeće rezultate:
 
U15: Spartak – Vukovi 1:2 , Spartak – Siscia 2:8 , Spartak – Vojvodina 3:5
 
U12: Spartak – Vukovi 8:1 , Spartak – Siscia 19:0 , Spartak – Vojvodina 4:1
 
Sastav ekipe U12: Konakov Novak, Penava Veljko, Sekulić Elena, Nađ Mateja, Kukaras Luka, Bem Karlo, Temunović Vanja, Stantić Sara, Gladić Petra, Rajković Martin, Vaštag Ivett, Rac Sabo Hanna, Milodanović Ana, Benčić Anastasija, Dvornić Stevan, Popov Jovana, Distl Dominik i Prčić David. Treneri: Kolarić Aleksandar i Brestovac Uroš.
 
Sastav ekipe U15: Đukanović Luka, Vereš Sintia, Đorđević Aleksandar, Distl Džuliano, Jaramazović Maximilian, Vinčić Smiljana, Vaštag Mark, Rac Sabo Lilla, Vučić Aleksa, Stantić Dario, Feher Balint, Feher Čongor, Šandor David i Horvacki Igor. treneri: Kolarić Aleksandar i Brestovac Uroš.
 
 
Selekcija U12 je u subotu 18.11.2017. imala takođe utakmicu u kombinovanom sastavu sa HC Kiškoroš u sklopu „B“ Prvenstva Mađarske, gde su na gostovanju u Budimpešti protiv HC Pesterzsebeti doživeli tek drugi poraz ove sezone rezultatom 5:0. Za kombinovani sastav, od subotičkih igrača su nastupali: Pećerić Slaven, Kuntić David, Vučinić Vasilije, Antonijević Aleksandar i Janković Ognjen. Trener: Jaramazović Zoran.
 
Selekcije U14 ima svoju utakmicu u „B“ Prvenstvu Mađarske u ponedeljak 20.11.2017. u mađarskom Dunaujvarošu gde će dočekati izuzetno kvaliettnu ekipu iz Rumunije – Felcsik SK koja je među najuspešnijim u dosadašnjem toku takmičenja.
 
Naredni turnir u sklopu JHL će biti održan 16/17.12.2017. na Gradskom klizalištu u Subotici.