недеља , 24 јануара 2021
Naslovna / Društvo / Naredba Gradskog štaba za vanredne situacije

Naredba Gradskog štaba za vanredne situacije

Gradski štab za vanredne situacije na današnjoj vanrednoj sednici doneo je naredbu kojom se obavezuju svi privredni subjekti koji obavljaju ugostiteljsku delatnost, a vrše šaltersku prodaju hrane, da u periodu od 21 do 6 časova uklone stolove i stolice koji su postavljeni ispred objekta.

Gradski štab je doneo i naredbu kojom se zabranjuje konzumacija hrane i pića, ispred ugostiteljskih objekata iz kojih se vrši šalterska prodaja hrane. Dalje se naređuje svim licima koja čekaju da budu uslužena prilikom kupovine hrane iz objekata iz kojih se vrši šalterska prodaja hrane, održavanje fizičke distance od najmanje 2 m, uz obavezno korišćenje zaštitne maske. Nadzor nad primenama mera ove naredbe obavljaće Gradska uprava Grada Subotice putem Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove i nadležni Republički inspekcijski organi, a ova naredba stupa na snagu odmah.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Od ponedeljka će sva deca koja su upisana u vrtiće PU “Naša radost” moći da borave u vrtićima, bez dostavljanja potvrde o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu

Od ponedeljka neće biti potrebna potvrda o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu kao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *