среда , 20 јануара 2021
Naslovna / Društvo / Nakon dve nedelje, bazen u Dudovoj šumi ponovo je otvoren za kupače i rekreativce

Nakon dve nedelje, bazen u Dudovoj šumi ponovo je otvoren za kupače i rekreativce

Nakon dve nedelje, bazen u Dudovoj šumi ponovo je otvoren za kupače i rekreativce. Iz JKP “Stadion” kažu da je neprimetan pad posetilaca u odnosu na isto vreme prošle godine, s obzirom na trenutnu situaciju sa virusom Kovid 19.

Naše sugrađane je obradovala vest da od danas ponovo mogu koristiti bazen u Dudovoj šumi. Neki od Subotičana su već danas spas od letnjih vrućina potražili na bazenu, kako kažu, bez bojazni od virusa Kovid 19, ali uz pridržavanje svih propisanih mera.

Upravnica bazena je naglasila da se JKP “Stadion” pridržava svih potrebnih preventivnih mera u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid 19. U tu svrhu postavljena je dezo-barijera, posetiocima se prilikom ulaska meri temperatura, a obavezna je i dezinfekcija ruku.

Kupačima, kako rekreaticima tako i sportistima,spas od letnjih vrućina koji budu tražili na bazenu, biće omogućeno i korišćenje seta sprava za vežbanje u sklopu teretane na otvorenom. Nošenje maski je obavezno, ukoliko se ne može obezbediti rastojanje od 1,5 metara od ostalih posetilaca bazena.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Svetosavska nedelja od 21.-26. januara

Tradicionalna manifestacija Svetosavska nedelja, u organizaciji SKC “Sveti Sava” biće održana od četvrtka, 21. do …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *