среда , 20 јануара 2021
Naslovna / Društvo / Najviše Subotičana putovalo u Grčku

Najviše Subotičana putovalo u Grčku

Tokom 2017. godine najviše Subotičana putovalo je u Grčku, a najtraženije destinacije bile su: Halkidiki, Olimpska rivijera i Tasos. Najjeftiniji aranžmani su u Grčkoj van sezone kada se 12 noćenja sa prevozom može kupiti i za 80 eura.
Subotičani sa kojima smo razgovarali nisu mnogo putovali tokom 2017. godine. Većina njih putovala je do bližih evropskih gradova na nekoliko dana, dok su poneki bili i na letovanju.

Turistički radnici kažu da se tokom 2017. godine najviše putovalo u Grču, što je bio slučaj i prethodnih godina. Najviše se putovalo u najbliži deo Grčke: Halkidiki, Olimpska rivijera i Tasos. Aranžmani su bili različiti u zavisnosti od prohteva i toga koliko su novca putnici bili spremni da izdvoje za putovanje.

Osim Grčke koja je najpopularnija destinacija za letovanje u poslednjih nekoliko godina, dosta se putovalo i u Španiju, Italiju, Tursku i Egipat, a kako kažu turistički radnici u poslednjih nekoliko sezona vlada veliko interesovanje pogotovo mladih za interkontinentalna putovanja

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Za radove na dve ulice izdvojeno 11 miliona dinara iz budžeta grada

Predsednik Skupštine grada, dr Balint Pastor, obišao je danas Hrastovu ulicu u Željezničkom naselju, kao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *