Najpopularnije destinacije za praznična putovanja

Najpopularnije destinacije za Subotičane koji se odluče da Uskršnje praznike provedu van grada, jesu zemlje iz regiona navode turistički radnici. Na izbor destinacije za ovu vrstu putovanja najviše utiču cena i udaljenost destinacije.
Uprkos velikom broju raznovrsnih turističkih aranžmana, sugrađani sa kojima smo razgovarali Uskrs provode u svojim domovima. Kako kažu, razlog je taj što ovaj praznik treba da se provede u krugu porodice i prijatelja, a porodičan dom ipak je najbolje mesto za to.
Iz turističkih agencija navode da je broj putnika ove godine približan prošlogodišnjem, ali uz blagi porast. Iz godine u godinu najpopularnije lokacije za koje se Subotičani odlučuju jesu Beč, Prag i Budimpešta. Ovo su ujedno najbliže, ali i najpristupačnije destinacije za naše građane. Praznično putovanje pojedini sugrađani pored destinacija u okolnim zemljama, provode i u evropskim gradovima.
Cena aranžmana je oko 100 evra, a varira u zavisnosti od broja noćenja i udaljeosti destinacije.
Pored aranžmana koji obuhvataju mesta van Srbije, u ponudi su i zanimljive destinacije u našoj zemlji za građane koji ipak ostaju u Srbiji.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime