Nagrađeni pobednici konkursa za izbor poluranog imena i logotipa projekta “Zaštita biodiverziteta i voda jezera Palić i jezera Ludaš”

Od nove godine projekat “Zaštita biodiverziteta i voda jezera Palić i jezera Ludaš” nosiće novi, popularni naziv i logo koji su kreirali učenici subotičkih srednjih škola.

U Velikoj većnici Gradske kuće proglašeni su pobednici konkursa za izbor imena i logotipa projekta “Zaštita biodiverziteta i voda jezera Palić i jezera Ludaš”. Cilj ovog konkursa koji je trajao od 16.novembra do 16. decembra je bio približavanje ovog projekta i njegovog cilja mladima i njihovo uključivanje u izbor naziva i logotipa. Po rečima organizatora konkursa, nov naziv projekta, kao i logo biće u upotrebi već početkom sledeće godine, nakon kraćeg usaglašavanja sa KFW bankom koja finasira projekat.

U konkursu su učestvovali učenici Gimnazije “Svetozar Marković” i Politehničke škole. Veliki broj pristiglih radova pokazao je organizatorima da su mladi upoznati sa projektom i njegovim značajem za naš grad.

Najbolji naziv projekta osmislili su učenici Gimnazije, dok su za Logo nagrađeni đaci Politehničke škole. Prvo mesto za izbor imena osvojila je Vanesa Nađ sa nazivom “Ecolacus”, 2. mesto Majda Pejanović, a treće Mihajlo Bolić. Za najbolji logo nagrađena je Staša Stantić, drugo mesto osvojila je Nataša Kerekeš, a treće Filip Kovač. Nagrađeni učenici dobili su vrednosne vaučere za kupovinu računarske opreme.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime