I u Subotici obeležen Dan ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije

Prezentacijom različitih vrsta vozila i oružja i promocijom službenika koji su primljeni u službu, kao i onih koji su nagrađeni za doprinos i rad u službi, na platou ispred PU u Subotici obeležen je Dan policije.

Policijski major, Novak Krivokapić je među 3 nagrađena policijska službenika iz Subotice koji su juče primili priznanje za doprinos i rad u službi. Osim majora Krivokapića nagrađeni su i Vuk Radošević i Boban Stojanović iz PU u Subotici. Priznanja im je uručio juče ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na centralnoj svečanosti povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, u Beogradu u “Štark Areni”.

Od danas ulicama našeg grada patrolira i brine za našu sigurnost policajac- pripravnik Branislav Kosanović. Branisalv je u radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova stupio u januaru ove godine, a juče je bio među 27 njih iz PU Subotica, koji su položili zakletvu. Branislav uskoro završava pripravnički staž i postaje ovlašćeno službeno lice i time ostvaruje svoj dečački san.

Na platou ispred Policijske uprave, kao i svake godine, naši najmlađi sugrađani imali su priliku i danas da se upoznaju sa različitim tipovima policijskih i vatrogasnih vozila i druge opreme.