недеља , 2 октобра 2022
Naslovna / Sport / Na Gradskom klizalištu u Subotici je održan Erste turnir – Liga budućih šampiona

Na Gradskom klizalištu u Subotici je održan Erste turnir – Liga budućih šampiona

U nedelju 24.12.2017. na Gradskom klizalištu u Subotici je održan Erste turnir – Liga budućih šampiona, u sklopu Prvenstva Srbije za selekcije U8 i U10. Na turniru je učestvovalo ukupno po 11 ekipa u obe kategorije (6 ekipa u U10 i 5 ekipa u U8), i igrano je po principu svako sa svakim. Sve u svemu, odigrano je ukupno 27 utakmica u terminu od 12:15 do 17:45h, gde su sva deca pokazala solidan nivo znanja, a nekoliko utakmica je imalo izuzetno jak i kvalitetan tempo, što garantuje lepu budućnost subotičkog i srpskog hokeja na ledu.

Ekipa HK Spartak U8 je zabeležila polovičan uspeh sa 2 pobede (Red Team i Marbo) i 2 poraza (Vojvodina i Partizan) što h je u ukupnom plasmanu smestilo na solidno i realno treće mesto.

Sastav U8: Poljaković Filip, Krstin Ognjen, Anđelković Luka, Ponjavić Andrija, Gladić Ramona, Kovač Nina, Iveljić Matija, Budinčević Petar, Lukić Dunja, Kostić Vuk, Rajković Marjan, Boršoš Augustin, Sabo Rac Emil. Treneri: Kolarić Aleksandar i Fabec Joseph.

Selekcija U10 je na pet odigranih utakmica zabeležila skor od tri pobede (Partizan Girls, Marbo i Red Team) i dva nerešena rezultata (Partizan 2:2 i Crvena Zvezda 0:0), što je u ukupnom plasmanu bilo dovoljno za drugo mesto na ovom turniru.

Sastav U10 HK Spartak: Konakov Novak, Penava Ognjen, Brestovac Relja, Bem Karlo, Temunović Vanja, Gubičak Leon, Miladinović Stefan, Kujundžić Nikola, Benčić Mihajlo i Gladić Petra. Treneri: Kolarić Aleksandar i Fabec Joseph.

 

Selekcija veterana je u subotu 23.12.2017. od 20:30h na Gradskom klizalištu u Subotici ugostila ekipu HK „Kraljevi“ iz Beograda, u sklopu Prvenstva Srbije – 1. B liga i zabeležila drugi ovosezonski poraz rezultatom 1:3, posle solidne utakmice ali sa veoma slabom završnicom i realizacijom stvorenih prilika za gol.

Sastav HK Spartak: Vaštag Zoltan, Šandor Žolt, Ladocki Čaba, Popović Branko, Skenderović Aleksandar, Sikora Zoltan, Večić Vladimir, Koso Mikloš, Dujmović Nikola, Fazekaš Đorđe, Dakić Srdjan i Ižipac Dimitrije.

 

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Posle dvonedeljne pauze nastavlja se borba na fudbalskim terenima

Posle dvonedeljne pauze ovog vikenda nastavlja se borba na fudbalskim terenima. U nastavku šampionata fudbaleri …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.