Mlađi kadeti FK Spartak učestvovali su na Turniru prijateljstva u Stanišićima

Mlađi kadeti Fudbalskog kluba Spartak, predvođeni trenerom Bogoljubom Džinićem, vratili su se iz Stanišića, iz Bosne i Hercegovine, gde su učestvovali na tradicionalnom međunarodnom Turniru prijateljstva.

Na ovom izuzetno jakom takmičenju pozivnog karaktera nastupali su i predstavnici najboljih mlađekadetskih ekipa iz svih republika bivše Jugoslavije, tako da je u borbi za veliki šampionski pehar bila žestoka konkurencija, pa su svi prisutni mogli da uživaju u kvalitetnim i, do samog kraja, rezultatski neizvesnim mečevima, u kojima su pobednika odlučivale nijanse.

Na ovogodišnjem Turniru prijateljstva u Stanišićima mlađi kadeti Fudbalskog kluba Spartak odigrali su ukupno tri utakmice.

U premijernom meču plavi golubovi odmerili su snage sa vršnjacima iz ekipe OFK-a Beograda. Potom su se sastali sa sarajevskim Željezničarem, dok im je u poslednjem susretu protivnik bio Dinamo iz Zagreba.

Turnir je protekao u znaku mlađih kadeta beogradske Crvene zvezde, koji su u finalu deklasirali ekipu Osijeka sa ubedljivih 4:0, pa im je,više nego zasluženo, pripao i veliki pobednički pehar za najbolju ekipu u regionu.