MKK „Spartak“ dočekuje KK „FMP“

Zbog nemogućnosti održavanja redovne konferencije za medije povodom najave predstojeće utakmice 12. kola Superlige Srbije u kojoj MKK „Spartak“ dočekuje KK „FMP“ iz Beograda šaljemo izjave trenera Aleka Jončevskog i igrača Ivana Jelenića.
Utakmica se odigrava u Hali sportova u nedelju 28.5.2017. u 19 h.
Trener Alek Jončevski:
Utakmica koju smo podbacili i igrom i rezultatski i u kojoj nismo pružili otpor protivniku je bila protiv FMP u prvoj rundi superlige. To moramo ispraviti , pripremiti se maksimalno koliko nam vreme dopušta da bi se odužili za taj poraz. FMP je tim koji igrra vrlo dobro u kontinuitetu i tim koji ima dobre individualce koji su još bolje uklopljeni u sistem koji funkcioniše odlično. Biće to težak zadatak za Spartak ali mi igramo na domaćem terenu gde se uz pomoć publike i uz maksimalni angažman svakog pojedinca na terenu, možemo nadati pozitivnom ishodu.
Igrač Ivan Jelenić:
U goste nam dolazi ekipa FMP-a koja je u dobroj formi, ekipa izuzetnih atletskih sposobnosti koju sa klupe odlično vodi trener Alimpijević. Znamo kako se završio prvi meč u Železniku i sigurno da je kod nas, i pored kadrovskih problema i velikog umora, velika želja da pokažemo da možemo mnogo bolje i da ćemo biti ravnopravan i tvrd protivnik tokom cijelog meča. Nadam se da će publika ispuniti dvoranu i da će uživati u dobroj košarci.