Mirović obišao radove na rekonstrukciji dva objekta Gerontološkog centra

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, pokrajinski sekretar Predrag Vuletić i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, Marko Blagojević, zajedno sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom, obišli su radove na rekonstrukciji dva objekta Gerontološkog centra. Za rekonstrukciju ovih objekata, Grad, Pokrajinska vlada i Vlada Srbije izdvojili su sredstva u visini od 900 miliona dinara.
U toku su radovi na rekonstrukciji Doma za odrasla lica, kao i Doma „Dudova šuma”, a predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović je poručio da je zadovoljan što će se ubrzo stvoriti znatno bolji uslovi za korisnike Gerontološkog centra.
Direktor Gerontološkog centra, Nenad Ivanišević je naveo da je ovaj projekat rezultat zajedničkog rada.
Ranije socijalna zaštita nije bila na vrhu prioriteta o čemu svedoči i stanje objekata ustanova socijalne zaštite, naveo je direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević i dodao da socijalna zaštita više nije na margini.
Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović podsetio je da će Kancelarija za javna ulaganja finansirati i potpunu rekonstrukciju Opšte bolnice u Subotici.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime