среда , 10 августа 2022
Naslovna / Društvo / Ministar Udovičić posetio Opštinu Mali Iđoš

Ministar Udovičić posetio Opštinu Mali Iđoš

U okviru redovnih poseta lokalnim samoupravama, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je i Opštinu Mali Iđoš. Đacima Osnovne škole u Lovćencu uručio je donaciju u vidu sportske opreme i rekvizita, a sa predsednikom opštine, Markom Lazićem, razgovarao je o važnosti unapređenja sistema školskog sporta i sportske infrastrukture.

U okviru projekta obnavljanja sportske opreme i rekvizita za fiskulturne sale škola širom Srbije, koje sprovodi Ministarstvo omladine i sporta, ministar Udovičić je đacima Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Lovćencu uručio donaciju u vidu golova, koševa, lopti za sve sportove, kao i sportske opreme.

Cilj projekta je da se obnavljanjem fiskulturnih sala ojača sistem školskog sporta, poboljšaju uslovi za časove fizičkog vaspitanja, ali i motivišu deca da se rekreativno bave sportom.

Ministar Udovičić je obišao i KK “Njegoš” iz Lovćenca, i u razgovoru sa karatistima upoznao se sa njihovim ciljevima i daljim ambicijama. U Malom Iđošu, sastao se sa aktuelnom juniorskom svetskom i balkanskom šampionkom i svetskom rekorderkom u bacanju koplja, Adrianom Vilagoš.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Međunarodni dan siromašnih

Narodna kuhinja u Subotici najveća je u Vojvodini sa 1.200 korisnika, najviše staračkih domaćinstava, višečlanih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.