среда , 10 августа 2022
Naslovna / Uncategorized / Mere za razvoj turističkih potencijala AP Vojvodine

Mere za razvoj turističkih potencijala AP Vojvodine

U Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama , juče je održana prva interaktivna radionica sa predstavnicima lokalnih samouprava, pokrajinskom i lokalnim turističkim organizacijama, koje sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam učestvuju u izradi dokumenta „Program razvoja turizma AP Vojvodina za period 2018-2022. godine“. Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, otvorio je radionicu i obrazložio akcioni plan i mere za razvoj turističkih potencijala AP Vojvodine ističući važnost mapiranja turističkih lokacija na nivou lokalnih samouprava.

Đoković je istakao da očekuje povratnu informaciju od lokalnih samouprava, u smislu potencijala, prepoznatih infrastrukturnih resursa, kulturno-istorijskog i svakog drugog nasleđa, koje se može ekonomski oblikovati. On je dodao da je sekretarijat sproveo mapiranje Vojvodine u turističkom smislu, uz pomoć turističkih stručnjaka, što će u narednom periodu biti dostavljeno lokalnim samoupravama na uvid i autorizaciju.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Održan je drugi po redu memorijalni stonoteniski turnir Luka Andrašić

U stonoteniskom centru hale sportova,održan je drugi po redu memorijalni stonoteniski turnir Luka Andrašić.Veliki broj …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.