Memorijalni turnir Vucelić Petar

U organizaciji Omladinskog košarkaškog kluba „Spartak“, u nedelju, u Hali sportova, održaće se tradicionalni, sedmi po redu, Memorijalni turnir Vucelić Petar.

Na turniru će učestvovati dečaci rođeni 2000. godine iz: ekipe domaćina, Selekcije Novog Sada, tuzlanske Slobode i Vjerodostojnice iz Osijeka.

Kao gosti, prisutni će biti i predstavnici Ratgeber akademije iz Pečuja, a očekuje se i dolazak predsednika i generalnog sekretara Košarkaškog saveza Vojvodine, dok će sve ekipe učesnice biće nagrađene medaljama.

Ovogodišnji Memorijal Vucelić Petar počeće u 10 sati, utakmicom između OKK-a Spartaka i Selekcije Novog Sada, dok je otvaranje predviđeno za 11 časova i 30 minuta.U 12 sati na programu je susret između Vjerodostojnice i Slobode. Između drugog i trećeg meča odigraće se tri duela u minibasketu, u kojima će snage odmeriti košarkaši Osnovnih škola: Kizur Ištvan, Ivan Milutinović, Miroslav Antić, Majšanski put, Matko Vuković i Jovan Mikić. Meč za treće mesto na programu je u 16 časova, dok će finale startovati u 18 sati.