понедељак , 3 октобра 2022
Naslovna / Društvo / Lucija Ivanković Radaković

Lucija Ivanković Radaković

Lucija Ivanković Radaković učenica 2. razreda Srednje medicinske škole, članica je „Flenera“ od samog početka rada kluba. Ona kaže da se „Flanerima“ pridružila zbog druženja i drugačijeg pristupa knjigama. Za tri godine, koliko učestvuje u radu kluba, najveći utisak na nju je ostavilo spavanje u Biblioteci koje se organizuje jednom godišnje.

 

Flaneri“ se sastaju kada god se za to ukaže prilika, a budući da su članovi ovog kluba učenici 7. i 8. razreda osnovne škole, srednjoškolci, i nekoliko studenata, sastanci zavise od toga kada članovima školske obaveze dozvoljavaju da se sastanu. Naredni sastanak ovog čitalačkog kluba biće održan u četvrtak 11. januara od 10 časova u Američkom kutku Gradske biblioteke Subotica. Gost predavač biće glumac Narodnog pozorišta Subotica, Vladimir Grbić.

Čitalački klub za tinejdžere Gradske biblioteke Subotica nosi naziv „Flaneri“, reč koja označava osobu koja šetajući uživa u još nekom sadržaju. Tako subotički flaneri šetaju nekada fizički, a nekada virtualno ili kroz literaturu istražujući sadržaje knjiga na malo drugačiji način.

 

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

INFO BLOK 29.09.2022.

INFO BLOK 29.09.2022.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.