Liga malih šampiona u sali OŠ „Ivan Sarić“

U tehničkoj školi Ivan Sarić u toku današnjeg dana održano je gradsko prvenstvo akcije Liga malih šampiona namenjeno deci predškolskih ustanova.Sportski savez grada Subotice u saradnji sa Sportskim savezom Srbije kao i Predškolska ustanova Naša Radost pomogli su u organizaciji Ligu malih šampiona. Deca kao i njihove vaspitačice potrudili su se da se mališani pokazu što spretnije. Vaspitačica Žana Sabo Bulović zajedno sa svojom grupom dece rado se odazvala pozivu, jer smatra da je bitno da se deca od malih nogu bave sportom.

Dečak Đorđe Katić zajedno sa svojim drugarima pripremao se za jedno ovakvo takmičenje i pored treninga.

Deca su bila i te kako uzbuđenja,bila je prisutna i mala trema ali svi su oni pobednici .U ovom uzrastu najbitnije je da deca osete šta znači sportski duh.

Po rečima Nataše Aleksić za naše najmlađe sugrađene ovo je sjajan dan za njih.

Sportski savez Srbije zahvaljuje se svima pre svega vaspitačicama koje su su zajedno sa decom uživale pripremajući se za današnji dan.

U protekla dva meseca održana su takmičenja u 20 predškolskih objekata u Subotici iz koji su se najbolje ekipe plasirale na današnje gradsko takmičenje.Ekipu je činilo deset članova koji su se takmičili u štafetnom poligonu spretnosti i brzine.