Leto u Biblioteci

Dečje odeljenje Gradske biblioteke Subotica i tokom leta jednako je posećeno kao i u toku školske godine, a najviše se čitaju knjige koje nisu obavezna školska lektira. Ovo Odeljenje obnovilo je fond sa nekoliko stotina novih naslova među kojima svako dete može pronaći nešto za sebe.

Una Karadžić ima 8 godina i redovan je član Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke. Ona Biblioteku posećuje i tokom leta, a najviše voli da čita basne.

Dečje odeljenje Gradske biblioteke broji oko 3000 članova, što je konstantan broj godinama unazad. Najmlađi posetioci ove ustanove kulture su oni u kolicima, za koje Biblioteka ima zanimljive slikovnice. Kako kažu na Dečjem odeljenju, zainteresovanost za knjigu je velika i tokom leta.

Dečje odeljenje Gradske biblioteke je nabavilo nekoliko stotina novih naslova za najmlađe čitaoce.

Na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke do kraja leta svakodnevno se organizuju besplatne radionice za decu svih uzrasta u okviru manifestacije “Leto u Biblioteci”. Ponedeljkom, sredom i petkom od 10-12 časova čitaju se priče i igraju društvene igre, dok se utorkom i četvrtkom od 17-19 časova čitaju priče.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime