Letnje turističke ponude Crne Gore

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore kao i lokalne turističke organizacije Bara, Budve i Herceg Novog, predstavile su Subotičanima turističke ponude za predstojeće leto. Ove godine turiste očekuju i pored dobro poznatih događaja i noviteti u programima za leto 2019, a kako kažu izlagači Crna Gora spremno dočekuje goste i ove sezone.
U sklopu road show-a, predstavnici iz Crne Gore dugi niz godina obilaze sve veće gradove u Srbiji i tim putem predstavljaju turističke ponude za tekuću godinu. Ovom prilikom Subotičanima je predstavljen i Herceg Novi, koji je po rečima izlagača poznat po festivalima, ali i plažama za svačiji ukus. Od prošle godine, u ponudi se nalazi i najveći avanturistički park u ovom delu Evrope.
U Baru se nalazi veliki broj kulturnih spomenika, a svakako najprepoznatljivija znamenitost jeste Stari grad . Subotičani koji se odluče da deo leta provedu u ovom mestu, između ostalog, uživaće i u brojnim manifestacijama kao i raznolikoj ponudi aktivnosti tokom letovanja, navode iz turističke organizacije opštine Bar.
Da je Budva jedno od omiljenih mesta za godišnji odmor gostiju iz Srbije, govori i podatak da je prošle godine 120 000 gostiju posetilo ovaj grad, a kako navode iz turističke organizacije Budve, ove sezone očekuje se još veći broj. Ove godine po prvi put organizuje se i “Budva Beer Fest”.
Nakon Beograda i Subotice, priliku da čuju o ponudama za leto 2019. u Crnoj Gori, imaće i stanovnici Novog Sada i Kragujevca.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime