Ledeni tobogan u centru grada počeo sa radom

Ledeni tobogan u centru grada jutros je počeo sa radom, a večeras će biti uključena i novogodišnja rasveta koja će svetleti do 15. januara naredne godine.

Na radost mališana, ali i onih malo starijih jutros je počeo sa radom ledeni tobogan u centru grada. Veće gužve očekuju se popodne i tokom narednih dana, a među prvima koji su imali priliku da isprobaju tobogan su naši najmlađi sugrađani koji su oduševljeni novim sadržajem.

Ledeni tobogan nalazi se kod svečanog ulaza u Gradsku kuću i radiće svaki dan od 9-21 čas. Iz JP za upravljanje putevima,urbanističko planiranje i stanovanje kažu da je tobogan testiran pre puštanja u rad i potpuno siguran za korišćenje kako za najmlađe, tako i za starije. Sve vreme u toku radnog vremena dežuraće zaposleni koji će korisnicima tobogana davati instrukcije za korišćenje i voditi računa o redu i bezbednosti.

I ove godine tokom božićno- novogodišnji praznika Subotičanima će na raspolaganju biti 5 montažno- demontažnih klizališta. Klizališta će biti postavljena do 31. januara naredne godine i to: na Prozivci kod bazena, u Čantaviru, Novom Žedniku, Bajmoku i na Paliću, a u narednih nekoliko dana svih 5 klizališta će početi sa radom. Radno vreme klizališta će takođe biti od 9-21 čas.

Iako u smanjenom obimu s obzirom na menje štednje, večeras će biti uključena novogodišnja rasveta koja će svetleti do 15. januara.