понедељак , 24 јануара 2022
Naslovna / Društvo / Kupovina u second hand prodavnicama

Kupovina u second hand prodavnicama

Veliki broj Subotičana kupuje garderobu u second hand prodavnicama, a prodavci ističu da, iako je prodaja neznatno opala u odnosu na pre par godina, posla još uvek ima. Ove prodavnice pravu ekspanziju doživele su pre oko deset godina, a iako su se neke radnje zatvorile, konkurencija u Subotici još uvek je velika, te izbora za kupce ima dovoljno.

Veoma pristupačne cene dovoljan su razlog zbog kog se veliki broj Subotičana odlučuje za kupovinu garderobe u ovim prodavnicama. Sa druge strane postoje i oni kojima je nezamislivo da kupuju odevne predmete koje je neko već nosio.

U većini second hand prodavnica u toku su rasprodaje letnje garderobe pa se majica ili suknja mogu kupiti već po ceni od 100 dinara. Prodavci naglašavaju da prodaja jeste opala u odnosu na pre nekoliko godina, ali da posla još uvek ima. Veliki broj građana rado kupuje u ovim radnjama, a za kupovinu je potrebno izdvojiti dosta vremena, jer se svaki komad veoma pažljivo bira.

Cene u second hand prodavnicama kreću se u rasponu od 50 pa do 2000 dinara,a roba se prodaje na komad ili na kilogram. Roba u second hand radnjama uglavnom stiže jednom nedeljno, a u ponudi se često mogu naći i brendirani odevni predmeti.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Sahranjen Ilija Šujica

Danas je na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi sahranjen Ilija Šujica, istaknuti društveno-politički i sportski …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *