Kuglaši „Spartaka“ takmičiće se u Evropskom kupu

Kuglaši „Spartaka 024“ ostvarili su najveći istorijski uspeh kluba. U nedavno završenom prvenstvu Super lige Srbije Subotičani su, u konkurenciji 10 ekipa, osvojili visoko treće mesto.

Zahvaljujući tom rezultatu, takmičari ovog kluba „overili su vizu“ za učešće u Evropskom kupu, koji će se, 29. septembra, organizovati u Banji Junaković.

Iako su ovakav uspeh u Kuglaškom klubu „Spartak 024“ potajno priželjkivali, ubedljiva pobeda od 6:2, u Beogradu, protiv favizovane ekipe „Crvene zvezde“, u okviru poslednjeg kola Super lige, prijatno je iznenadila sve takmičare, koji su, tokom cele godine, dali sve od sebe da budu najprijatnije iznenađenje protekle prvenstvene sezone.

Pred ovom malom, ali odabranom, sportskom četom sada predstoji period zahtevnih priprema. U planu je i pojačanje igračkog kadra, pošto će konkurencija u predstojećem takmičenju za Evropski kup biti na zavidnom nivou, a Subotičani žele da što dostojnije reprezentuju svoj grad i zemlju koju će tamo sa velikim ponosom predstavljati.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime